Deze maand op de creatie-planning

Deze maand op de creatie-planning

Afgelopen week was voor mij geen goede week. Een verbouwing op m’n werk zorgde voor een hoop chaos wat mij een heleboel energie heeft gekost. Dat is niet erg, maar het zorgde er wel voor dat er niks meer uit m’n handen kwam thuis en dat is soms best frustrerend. Dat je wel dingen wilt ondernemen, maar dat het gewoon even niet lukt. Het is goed je op zulke momenten te beseffen dat het oké is om even een stapje terug te doen. Dat het oké is als dingen even niet lukken. Dat het oké is om even rust te nemen. Ik nam er vandaag ook een video over op:

Na de drukte van afgelopen week voel ik vandaag weer ruimte in m’n hoofd en dat is fijn. Er borrelt weer inspiratie naar boven en ik voel dat ik weer wat kan doen. Vandaag hou ik me bezig met mijn creatie-planning voor deze maand, waarbij ik er rekening mee houd dat ik nog niet op volle toeren kan draaien.

Op de creatie-planning deze maand staat:

  • een aantal brievenbuspakketjes met brownies voor jarigen;
  • een taart met het thema ‘Makeup’;
  • een idee uitwerken voor een tas met een Frans thema;
  • verder werken aan een tasproject;
  • verder haken aan mijn nieuwe haakproject, een omslagdoek;
  • en daarnaast wil ik deze maand nog een aantal andere ideeën op papier zetten;
  • en zal ik vermoedelijk nog het één en ander gaan bakken, maar met die planning ben ik nog bezig.

Er staan dus alweer aardig wat dingen op de planning voor deze maand. Mooi dat we dit jaar een dag extra hebben 😉

Nu de dagen weer lichter worden merk ik dat het ook weer lichter wordt in m’n hoofd en dat is fijn. De winterperiode is ook een prima periode om wat rustiger aan te doen en je wat meer terug te trekken. Kijk maar naar de natuur. Daar gebeurt hetzelfde, maar ik vind het wel fijn dat er nu steeds weer wat meer licht ontstaat zodat er stap voor stap weer ruimte komt om dingen te gaan doen. Deze maand ga ik daar weer een begin mee maken, maar zonder mezelf teveel te pushen. Het mag immers wel leuk blijven.

Geniet van een mooie nieuwe week, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *