Makeup aanbod

Makeup aanbod

Heb je een feestje of wil je je zomaar eens laten opmaken om te kijken wat makeup voor jou kan doen? Kies er dan eens voor om je makeup door mij te laten verzorgen. Geen dikke lagen, maar een mooi verzorgde makeup. Ook leuk om cadeau te geven! Ik maak dan graag een mooie cadeaubon voor je om weg te geven.

Je kunt bij mij kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je een afspraak maken voor het aanbrengen van een dag-makeup, voor een stralend begin van je dag. Als je een feestje hebt, maken we de dag-makeup wat feestelijker. Het aanbrengen van een dag-makeup is €17,50.

Ook kun je kiezen voor een beauty workshop. Ik leer je dan hoe je jezelf mooi kunt opmaken, zonder dat het eruit ziet alsof je dikke lagen makeup op hebt. Ook geef ik je extra tips over waar je op kunt letten én vertel ik je het één en ander over gezichtsverzorging en waarom dit niet mag ontbreken in je ochtend- en avondroutine. De Beauty Workshop vindt overdag plaats in mijn thuissalon in Den Haag, is voor 2 tot 4 personen en kost €22,50 p.p.. Dit is inclusief het gebruik van materialen en koffie/thee met wat lekkers. Datum in overleg.

Mijn ingeschreven VIP-klanten bied ik daarnaast gratis de ‘beauty date’ aan. Tijdens de beauty date maak ik jou, als mijn VIP-klant, op en je gasten (max. 3) kijken mee en hebben de mogelijkheid wat producten te voelen, ruiken en zien. Eventuele bestellingen doen we via jouw VIP account, zodat jij daar de voordelen van hebt. Ben je nog geen VIP-klant, maar zou je dit wel graag willen worden, zodat je ook gebruik kunt maken van deze aanbieding? Schrijf je dan hier gratis in: meld je aan als vip-klant of stuur me een bericht voor meer informatie via onderstaand contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *