Makeup aanbod

Makeup aanbod

Persoonlijk Makeup Advies

Wanneer je een afspraak maakt voor een persoonlijk makeup advies dan krijg je van mij alle aandacht. Ik luister naar jouw wensen en wat jij graag wilt dat makeup voor jou doet. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld je ogen accentueren, je huid mooi egaliseren of vlekjes camoufleren. Tijdens het persoonlijk makeup advies maak ik je volledig op en leg ik je stap voor stap uit wat ik doe en hoe ik dat doe, zodat jij er vervolgens zelf thuis mee aan de slag kunt. Je krijgt deze stappen uitgewerkt via email toegestuurd na onze sessie. Zo hoef je niet alles te onthouden, maar kun je het later nalezen.

Een sessie voor een persoonlijk makeup advies duurt ongeveer 60 minuten en kost €25.

Privé Workshop

Tijdens een privé workshop ga je zelf aan de slag met makeup. Ik laat je zien hoe je een volledige dagmakeup bij jezelf aanbrengt en geef je tips afgestemd op jou. Omdat je alleen bent, kan ik je mijn volledige aandacht geven en kan de workshop op jouw leer-wensen worden afgestemd. De workshop duurt ongeveer 90 minuten en kost €35. Kom met een gereinigd en verzorgd gezicht naar de workshop zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Privé Workshop voor 2

Je kunt de Makeup Workshop ook met z’n tweeën komen doen. Super leuk bijvoorbeeld als moeder-dochter uitje of met een vriendin. Jullie gaan beiden zelf aan de slag met het aanbrengen van een volledige dagmakeup waarbij ik jullie tips geef en laat zien hoe je dat het beste kunt doen. Omdat jullie met z’n tweeën zijn heb ik voldoende aandacht voor jullie beide, zodat ik jullie vragen kan beantwoorden en je samen met een stralend gevoel weer de deur uitgaat. De workshop voor 2 personen duurt ongeveer 2 uur en kost €65. Kom met een gereinigd en verzorgd gezicht naar de workshop, dan kunnen we gelijk aan de slag.

Makeup Workshop 4 personen

De Makeup Workshop voor vier personen gaat op open inschrijving en gaat alleen door bij vier aanmeldingen. Tijdens de workshop leer je hoe je bij jezelf een volledige dagmakeup aanbrengt. Deze workshop is minder op maat dan de privé workshops, omdat ik mijn aandacht moet verdelen over 4 personen, maar ook hier zul je stralend de deur uitgaan! Je krijgt tips en tricks en je zult niet met lege handen naar huis gaan. De workshop duur ongeveer 2 uur en kost €25 p.p. en vindt overdag plaats op woensdag of vrijdag bij mij in Den Haag.

Voor meer informatie of aanmelden kun je een bericht sturen naar: info@irenedevries.nl of via het contactformulier hieronder:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.