Irene’s Makeup Hoekje

Irene’s Makeup Hoekje

Voel je mooi, zelfverzekerd en stralend!

Als moeder en vrouw geloof ik dat het essentieel is om jezelf mooi te voelen, zelfverzekerd te zijn en goed in je vel te zitten. Daar kan makeup zeker aan bijdragen! Soms is een beetje makeup al genoeg om je dat extra beetje kracht te geven.

Als Makeup Coach richt ik me vooral op de dagmake-up, waarbij ik het belangrijk vind een natuurlijke, frisse uitstraling te creëren. Ik houd niet van dikke lagen makeup; in plaats daarvan streef ik naar een look die jouw natuurlijke schoonheid accentueert. Mijn missie is simpel: ik wil dat je stralend de deur uitgaat na een sessie bij mij, vol vertrouwen en klaar om de wereld te veroveren!

En het beste van alles? We komen ook aan huis in bepaalde gebieden van Den Haag, zodat je kunt genieten van het gemak van mijn hulp zonder de deur uit te hoeven. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met me op en laat mij je helpen om je mooi, zelfverzekerd en stralend te voelen, elke dag! Bekijk hier het aanbod.

Selfcare staat bij mij hoog in het vaandel. Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Makeup gebruik ik daarbij als tool. Ik ben het gaan zien als een moment voor mezelf. Een me-time moment. Een moment waarop ik even volle aandacht geef aan mij. Naast moeder ben ik immers ook gewoon vrouw. Ook jou wil ik graag dat gevoel geven. Of je ervoor kiest om door mij je makeup te laten doen, of om een workshop te volgen, je kiest voor een moment van aandacht voor jou.

Je bent het waard om jezelf de liefde en aandacht te geven die je ook aan anderen geeft. 

Ik werk al jaren met de producten van Oriflame en om mijn kennis op het gebied van makeup te vergroten heb ik zowel een cursus visagie als schoonheidsverzorging met goed gevolg afgerond. Ben je benieuwd naar de producten waar ik mee werk? Neem dan zeker een kijkje in mijn webshop. Daar vind je alle producten waar ik mee werk op het gebied van huidverzorging, makeup en persoonlijke verzorging.

Wist je dat je je gratis in kunt schrijven als VIP klant? Bij elke bestelling spaar je dan automatisch voor gratis producten én je hebt geen verzendkosten vanaf €45. Een ander bijkomend voordeel is dat je als VIP klant zelf je bestelling kunt doen én dat je op de hoogte wordt gehouden van speciale aanbiedingen.

Heb je liever standaard 20% korting op de producten? Ook dat kan. Stuur me dan een berichtje (info@irenedevries.nl) en ik vertel je er meer over!

Elke 3 weken verschijnt er een nieuwe brochure met aanbiedingen. De huidige brochure kun je online doorbladeren (bijvoorbeeld met een ontspannend kopje thee) en vind je hier: Ga naar de online brochure

Je bent het waard om te stralen!

Volg je me al op social media? Ik ben te vinden op Instagram, een Facebook pagina én een Facebook groep