Irene’s Makeup Hoekje

Irene’s Makeup Hoekje

Het is fijn om je mooi te voelen. Het is fijn om je zelfverzekerd te voelen. Het is fijn om goed in je vel te zitten. Makeup kan daar een bijdrage aan leveren. Een beetje makeup is soms al voldoende om je net dat beetje extra power te geven.

Als MakeupCoach richt ik me vooral op de dag-makeup, een mooie makeup voor overdag. Ik ben niet van de dikke lagen makeup. Ik vind het juist mooi een natuurlijk ogende look te creëren en ik zal er altijd voor zorgen dat jij stralend de deur uit gaat als je bij mij je makeup laat doen. In bepaalde gebieden van Den Haag kom ik ook aan huis om je makeup te doen. Bekijk hier het aanbod.

Selfcare staat bij mij hoog in het vaandel. Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Makeup gebruik ik daarbij als tool. Ik ben het gaan zien als een moment voor mezelf. Een me-time moment. Een moment waarop ik even volle aandacht geef aan mij. Naast moeder ben ik immers ook gewoon vrouw. Ook jou wil ik graag dat gevoel geven. Of je ervoor kiest om door mij je makeup te laten doen, of om een workshop te volgen, je kiest voor een moment van aandacht voor jou.

Je bent het waard om jezelf de liefde en aandacht te geven die je ook aan anderen geeft. 

Ik werk al jaren met de producten van Oriflame en om mijn kennis op het gebied van makeup te vergroten heb ik zowel een cursus visagie als schoonheidsverzorging met goed gevolg afgerond. Ben je benieuwd naar de producten waar ik mee werk? Neem dan zeker een kijkje in mijn webshop. Daar vind je alle producten waar ik mee werk op het gebied van huidverzorging, makeup en persoonlijke verzorging.

Wist je dat je je gratis in kunt schrijven als VIP klant? Bij elke bestelling spaar je dan automatisch voor gratis producten én je hebt geen verzendkosten vanaf €45. Een ander bijkomend voordeel is dat je als VIP klant zelf je bestelling kunt doen én dat je op de hoogte wordt gehouden van speciale aanbiedingen.

Heb je liever standaard 20% korting op de producten? Ook dat kan. Stuur me dan een berichtje (info@irenedevries.nl) en ik vertel je er meer over!

Elke 3 weken verschijnt er een nieuwe brochure met aanbiedingen. De huidige brochure kun je online doorbladeren (bijvoorbeeld met een ontspannend kopje thee) en vind je hier: Ga naar de online brochure

Je bent het waard om te stralen!