Over Irene

Over Irene

Hi! Ik ben Irene en ik stel me hier graag even aan je voor.

Ik ben een zorgzame, lieve moeder van 3 kids (uit een eerder huwelijk). Soms té lief volgens mijn kinderen. Ik ben een liefhebbende echtgenote en volgens mijn man af en toe behoorlijk eigenwijs. Daarnaast ben ik creatief, soms wat chaotisch en soms te perfectionistisch. Al met al doe ik de dingen graag op mijn eigen manier en op mijn eigen tempo.

Eind 2017 kreeg ik de diagnose ASS en een half jaar later, in 2018, kwam daar ADHD bij. Mijn diagnoses botsen nog wel eens. De ene kant wil rust, structuur en overzicht, de andere kant wil ook wel eens compleet iets anders. Als autistische ADHD’er ben ik behoorlijk prikkel- en stressgevoelig. Ik heb extra tijd nodig om te herstellen van drukte en dat is dus precies waarom ik de dingen het liefst op mijn manier doe en op mijn tempo. Zo kan ik het beste mijn energie in balans houden.

Mijn diagnoses hebben me inzicht gegeven in mezelf. Ze vertellen me waarom ik de dingen zie en ervaar zoals ik dat doe en waarom ik doe hoe ik doe. Ze hebben me ook geleerd om goed voor mezelf te zorgen, omdat ik alleen dan zo goed mogelijk kan blijven functioneren in een maatschappij die niet gebouwd is voor mensen met ASS en ADHD. Er zijn nog zoveel vooroordelen. Er is nog zoveel onbegrip. Ik hoop door erover te delen dat enigszins te kunnen doorbreken.

Mindfulness is een rode draad in mijn leven geworden. Mijn rustmomenten vind ik in: bakken, wandelen in de natuur, schrijven, mediteren, creatief bezig zijn en op wat voor manier dan ook aandacht geven aan mijn spirituele kant.

Ik kan ook enorm genieten van leuke dingen doen met het gezin en ik breng graag wat gezelligheid in huis. Een avondje op de bank met een wijntje een film kijken samen met m’n man vind ik ook heerlijk.

Wil je meer over me weten, stel me dan gerust je vragen.

Happy day, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *