Werken vanuit verbinding

Werken vanuit verbinding

Afbeeldingsresultaat voor verbinding

Als coach help ik jou een lifestyle te creëren dat bij jou past. Een leven waarin jij gelukkig bent. Dit doe ik door middel van mijn coachingsprogramma’s en door tips te delen op Facebook.

Daarnaast bied ik je ook de mogelijkheid om te gaan werken vanuit huis. Werken vanuit huis heeft namelijk een heleboel voordelen. Bijvoorbeeld als je net als ik moeder bent en graag bij je gezin wilt zijn. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je werkt. Dit biedt enorm mooie kansen voor jou om een betere balans te creëren en je leven zo in te richten dat het helemaal bij jou past. Je kunt tijd nemen voor jezelf om op te laden. Je kunt er zijn voor je gezin wanneer zíj jou nodig hebben. Hoe mooi is dat? 

Werken in een team van mensen die hetzelfde gevoel delen en voor elkaar klaarstaan is een prachtige manier van werken. Als hoofdinkomen of als inkomen naast een huidige baan, gewoon om je net dat beetje extra te geven. 

Geloof jij in de kracht van verbinding en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Herken jij ook dat verlangen om ons leven te verbeteren, de vrijheid van tijd te hebben, je geen zorgen hoeven maken om de financiën, het leven van onze naasten mooier te maken? Neem dan contact met me op, zodat ik je er meer over kan vertellen. Ik hoor graag wat jouw dromen en doelen zijn, want ik weet dat als jij écht wilt je je doelen en dromen kunt bereiken. Ik help je graag op weg. 

Warme groet, Irene

JA, ik wil meer informatie

 

%d bloggers liken dit: