Over Your DreamLife

Over Your DreamLife

Wie ben ik?

Mijn naam is Irene Berk-de Vries. Ik ben mama van 3 kids. Ik ben een liefdevolle echtgenote. Ik ben creatief ontwerper van tassen. Ik ben Autisme Coach, maar in al die rollen ben ik vooral gewoon mezelf.

Mijn pad is niet altijd makkelijk geweest. Ik heb een burnout gehad. Ik ben gescheiden en heb na mijn scheiding met mijn 3 kids een heel nieuw leven vanaf nul moeten opbouwen.

Er kwam een nieuwe liefde op mijn pad en samen creëerden we met de kids een heel nieuw leven.

Vervolgens kreeg ik in 2017 de diagnose autisme en een jaar later kwam daar adhd bij. Ook één van mijn kinderen heeft ondertussen de diagnose autisme.

Ik ben mijn autisme gaan zien als iets positiefs waar ik anderen mee kan helpen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van autisme en moederschap weet ik hoe het is om die twee te moeten combineren. Mijn diagnose heeft mij de rust gebracht waarnaar ik op zoek was. Ik heb een leven kunnen creëren dat past bij mij, mijn autisme en mijn gezin.

Mijn doel is om jou als moeder met autisme te helpen om meer Rust & Balans in jouw leven te creëren. Ik vind het daarbij belangrijk om te kijken naar jou als persoon. Autisme is voor iedereen anders. Ook elk gezin is anders. Moeder zijn en autisme hebben en/of kinderen met autisme hebben, is niet altijd een makkelijke combinatie. Ik help je weer rust te creëren in jezelf en je dagelijks leven, zodat je stap voor stap een leven kunt creëren dat bij jou (en jouw gezin) past.

Een hartelijke groet, Irene