Over Irene

Over Irene

Wie ben ik?

Mijn naam is Irene Berk-de Vries. Ik ben getrouwd en ben mama van 3 kids (uit een eerder huwelijk). Ik ben creatief, spiritueel, liefdevol, behulpzaam en heb een enorme portie doorzettingsvermogen. Ook heb ik autisme.

Mijn pad is niet altijd makkelijk geweest. Ik heb een burnout gehad. Ik ben gescheiden en heb na mijn scheiding met mijn 3 kids een heel nieuw leven vanaf nul moeten opbouwen. Dat is gelukt doordat ik een duidelijk doel voor ogen had. Namelijk een goed leven voor mij en de kinderen.

Er kwam een nieuwe liefde op mijn pad en samen creëerden we met de kids dit nieuwe leven.

Vervolgens kreeg ik in 2017 de diagnose autisme en een jaar later kwam daar adhd bij. Ook één van mijn kinderen heeft ondertussen de diagnose autisme en bij één van de andere kinderen heerst er een vermoeden van adhd. Ons gezin is er één met gebruiksaanwijzing, maar met elkaar hebben we een goede balans gevonden.

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat mijn autisme me niet minder maakt als mens. Misschien heeft mijn diagnose mijn leven zelfs wel verrijkt. Ik heb een leven gecreëerd dat past bij mij, mijn gezin en mijn autisme en ik wil graag aan de wereld laten zien dat je ook mét autisme je ambities kunt waarmaken. 

De diagnose heeft mijn leven veranderd. Ik leerde mijzelf beter kennen en ik leerde andere manieren van omgaan met de dingen waar ik steeds (al mijn hele leven) tegenaan liep. Ik geloof dat je je eigen leven kunt creëren door de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt, ook met autisme. Mijn motto is: creëer het leven dat bij jou past.

Een hartelijke groet, Irene

Mijn bedrijf ‘Irene de Vries’ is gebaseerd op een aantal kernwaarden:

  • Inspiratie: ik wil je inspireren om datgene te gaan doen waar jij blij van wordt. Om een leven te creëren dat past bij jouw wensen en dromen. Je kunt het!
  • Support & Vriendschap: we hebben allemaal iemand nodig die voor je klaarstaat als het even niet lekker gaat, maar ook iemand om je successen mee te vieren. Weet dat jij er niet alleen voor staat en kan terugvallen op de Community.
  • Je bent het waard: weet dat jij het waard bent om van te houden. Elke dag opnieuw mag jij goed voor jezelf zorgen. Ik help je graag wat vaker voor jezelf te kiezen, zodat je niet steeds jezelf voorbij loopt. Je mag zijn wie je bent.
  • Durf te dromen: hoe wil jij graag leven? Wat kun je doen om daar stap voor stap dichterbij te komen? Ik ben er om je daarbij te helpen.
  • Me-time: we hebben allemaal tijd nodig om te ontprikkelen en weer op te laden. Ik leer je graag hoe ook jij dit kunt doen zonder je er schuldig over te voelen. Je mag tijd en aandacht geven aan jezelf om in balans te blijven en rust te vinden.