Over mij & mijn missie

Wie ben ik

Hey mooie vrouw!

Ik ben Irene de Vries en ik stel mezelf graag even aan je voor, zodat je weet wie ik ben. Ik ben moeder van 3 kids, verloofde, zelfstandig ondernemer, coach, een vrouw met een missie, …, maar bovenal ben ik gewoon mezelf. Ik ben niet altijd mezelf geweest. In mijn vorige huwelijk raakte ik mezelf kwijt en wist juist helemaal niet meer wie ik zelf was. Ik heb in een burnout gezeten. Op een gegeven moment heb ik huilend op de grond gezeten en dacht: ‘dit niet langer’. Ik wilde gewoon weer gelukkig zijn. Toen ik dat besefte, wist ik dat ik iets moest veranderen en de eerste stap die ik zette, was kiezen voor mezelf (en daarmee voor m’n kinderen). Ik ben opnieuw opzoek gegaan naar mezelf door m’n hart te gaan volgen. Uiteindelijk leidde dat tot een scheiding, wat een pittige tijd met zich mee bracht. Het was één van de moeilijkste beslissingen ooit, maar tevens ook de beste die ik heb kunnen maken. In 2 jaar tijd moest ik mijn hele leven met 3 kinderen opnieuw opbouwen. Nu heb ik een nieuwe liefde, kan ik m’n kinderen weer een thuis geven, heb ik het geluk terug gevonden en ben ik 100% mezelf, ook in mijn bedrijf.

Lieve groet, Irene

 

Missie

Met mijn unieke kracht MOTIVEER ik jou doelen te stellen en die te behalen door STRUCTUUR aan te brengen en advies, inzicht en VERTROUWEN te geven. Ik help je de ROUTE te bepalen die 100% bij JOU past, zodat jij de juiste weg kunt bewandelen naar jouw DROOMLEVEN waarin jij helemaal JEZELF kunt zijn.

Het is mijn MISSIE zoveel mogelijk vrouwen te INSPIREREN voor zichzelf te kiezen, zichzelf te zijn en hun dromen en missie te leven.

Gebruik de KRACHT die in jou zit om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken.

 

Waarden van Your DreamLife

Droom. Durf te dromen en je dromen na te jagen. Je leeft maar 1x. Dit is het leven wat je krijgt, dus maak het waardevol. Door mijn berichten, video’s en blogs wil ik je inspireren en helpen om je droom te gaan leven.

Luister naar je hart. Je mag zijn wie je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen. Wees 100% jezelf. Ik geloof in puurheid en eerlijkheid en ik ben hier om jou te helpen jezelf te zijn en te handelen vanuit je eigen kracht en overtuigingen.

Vertrouwen. Wanneer je gelooft dat je iets kunt bereiken dan kun je dat ook. Vertrouw op jezelf, op je droom, op jouw eigen innerlijke kracht. Ik wil je inspireren en je helpen je vertrouwen te versterken, zodat je niet blijft hangen in een situatie, maar dat je actie onderneemt om stap voor stap jouw droomleven dichterbij te brengen.

Support en vriendschap. Ik wil een community creëren vanuit liefde, waarbij we elkaar kunnen helpen, motiveren en inspireren, zodat je het gevoel hebt dat je er in moeilijke periodes niet alleen voor staat en dat je in mooie periodes je successen kunt delen. Ik geloof in de kracht van samen: met de steun van anderen kan je soms meer bereiken dan je zelf voor mogelijk hield.

Word ook gratis lid van de Community!