Over Irene

Over mij

Weet jij hoe belangrijk het is om jezelf te zijn? Om te kunnen leven vanuit wie JIJ bent? Ik ben Irene en ik kan je daarbij helpen.

Ik was getrouwd en had drie kinderen. Voor de buitenwereld leken we gelukkig gezin, maar van binnen voelde ik dat helemaal niet zo. Het leven was niet zo fantastisch als ik wilde dat het was. Ik was niet de gelukkige vrouw en moeder die ik wilde zijn. Ik leek continu met mezelf in gevecht te zijn. Ik probeerde te voldoen aan allerlei verwachtingen, maar was mezelf in de loop der jaren daardoor compleet kwijtgeraakt. Ik kwam in een burnout terecht. Op een gegeven moment werd het me allemaal te veel en heb ik huilend op de grond gezeten. Dit wilde ik niet langer!

Toen ik dat besefte, wist ik dat ik iets moest veranderen en de eerste stap die ik zette, was kiezen voor mezelf (en daarmee voor m’n kinderen). Ik ben opnieuw opzoek gegaan naar mezelf door m’n hart te gaan volgen. Ik ben gaan luisteren naar de stem in mij. Uiteindelijk leidde dat ertoe dat ik ervoor koos om te scheiden. Het was één van de moeilijkste beslissingen ooit, maar tevens ook de beste die ik heb kunnen maken. In 2 jaar tijd heb ik mijn hele leven met 3 kinderen opnieuw opgebouwd. Ik ben stap voor stap aan de slag gegaan het leven te bouwen dat ik wilde. Ik heb gevoeld, doelen gesteld, heb deze gevisualiseerd en ben actief aan de slag gegaan met het bereiken van mijn droomdoelen.

Nu heb ik een nieuwe liefde, kan ik m’n kinderen weer een liefdevol thuis geven, heb ik het geluk terug gevonden en kan ik helemaal mezelf zijn, ook in mijn bedrijf. En mijn droomdoelen? Die worden nu alleen maar groter… 🙂

Blijf jij hangen in een leven waarin je niet 100% gelukkig bent? Of durf je de stap te zetten naar een leven waarin je jezelf kunt zijn? Zodat je liefdevol jouw droomleven kunt gaan leven. Ik ga graag hierover met je in gesprek.

Lieve groet, Irene

Missie

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren en motiveren om hun hart te gaan volgen en liefdevol hun droomleven te leven.

Ik help je jezelf terug te vinden, zodat jij liefdevol je droomleven kunt gaan leven. Ik help je de juiste doelen te stellen om je dromen waar te kunnen maken en help je de route te bepalen die 100% bij jou past.

Gebruik de kracht die in jou zit om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken.

Waarden van Your DreamLife

Droom. Durf te dromen en je dromen na te jagen. Je leeft maar 1x. Dit is het leven wat je krijgt, dus maak het waardevol. Door mijn berichten, video’s en blogs wil ik je inspireren en helpen om je droom te gaan leven.

Luister naar je hart. Je mag zijn wie je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen. Wees 100% jezelf. Ik geloof in puurheid en eerlijkheid en ik ben hier om jou te helpen jezelf te zijn en te handelen vanuit je eigen kracht en overtuigingen.

Vertrouwen. Wanneer je gelooft dat je iets kunt bereiken dan kun je dat ook. Vertrouw op jezelf, op je droom, op jouw eigen innerlijke kracht. Ik wil je inspireren en je helpen je vertrouwen te versterken, zodat je niet blijft hangen in een situatie, maar dat je actie onderneemt om stap voor stap jouw droomleven dichterbij te brengen.

Support en vriendschap. Ik wil een community creëren vanuit liefde, waarbij we elkaar kunnen helpen, motiveren en inspireren, zodat je het gevoel hebt dat je er in moeilijke periodes niet alleen voor staat en dat je in mooie periodes je successen kunt delen. Ik geloof in de kracht van samen: met de steun van anderen kan je soms meer bereiken dan je zelf voor mogelijk hield.

Word ook gratis lid van de Community!