Over Irene

Over mij

Voel jij de behoefte om meer rust en balans in je leven te creëren? Om te kunnen leven vanuit wie JIJ bent? Ik ben Irene en ik kan je daarbij helpen.

Naast Rust & Balans Coach ben ik moeder van 3 kids, heb ik een liefdevolle man, hou ik van fotografie, koken & bakken en creativiteit. Ik ben een doorzetter, eigenwijs, zorgzaam en gevoelig. Ik volg mijn hart en dromen, omdat me dat gelukkig maakt en ik leef, werk en geef uit liefde. Ik hou van rust en structuur en ben een kei in organiseren. En ja, soms ben ik ook onzeker, maar bovenal ben ik gewoon mezelf.

Dit klinkt allemaal heel mooi en dat is het ook zeker, maar mijn weg hiernaartoe ging via bergen en dalen. Na mijn scheiding in 2015 moest ik vanaf nul een nieuw leven opbouwen. Ik had geen eigen woning, geen baan en dus geen inkomen, maar wel drie kinderen om voor te zorgen. Dat is zeker niet altijd makkelijk geweest. Ik kreeg te maken met tegenslagen, tegenwerkingen en mensen die het niet eens waren met mijn keuzes.

Gelukkig kreeg ik ook veel steun en daar ben ik super dankbaar voor. Wanneer je in een moeilijke periode terechtkomt, heb je mijns inziens twee keuzes. Eén, je gaat bij de pakken neerzitten en geeft je verdriet en pijn de overhand of twee, je leert je pijn en verdriet te accepteren en gaat keihard aan de slag om de situatie te verbeteren. Opgeven was voor mij geen optie. Ik had immers drie kinderen om voor te zorgen. Drie kinderen die ik geen eigen thuis kon geven. Jeetje, wat voelde ik me daar als moeder schuldig over. Ik had hun vertrouwde leventje overhoop gehaald en het enige wat ik ze op dat moment te bieden had, was mijn liefde en de belofte dat het goed zou komen. Daar haalde ik een enorme kracht uit. Het was mijn brandende verlangen om mijn kinderen weer een veilig en liefdevol thuis te geven. Om ze weer een gezin te geven.

Ik zag de kans die deze situatie me bood. De kans om mijn eigen richting te kiezen en dat ben ik gaan doen. Ik wist wat ik wilde bereiken en wanneer en aan de hand daarvan ben ik doelen gaan bepalen. Ik heb een plan gemaakt en ben dat gewoon stap voor stap gaan uitvoeren. Tuurlijk kwam ik hier en daar tegenslagen en tegenwerkingen tegen, maar ik bleef volharden in het behalen van mijn doelen. Het waren namelijk niet zomaar doelen. Ze kwamen voort uit een puur verlangen.

In 2017 ontdekte ik mijn autisme wat in eerste instantie een hoop teweegbracht. Ik ben in deze periode enorm gegroeid en sterker geworden en ik heb mezelf beter leren kennen. Ik kan nu mezelf zijn. Als ik stilsta bij hoe het leven ineens anders kan verlopen dan je had verwacht, dan zie ik nu ook hoe mooi het kan zijn als je voor jezelf durft te kiezen. Als je je niet laat tegenhouden door wat anderen zeggen, maar juist gaat vanuit je hart. Had ik dat niet gedaan, dan had ik nu deze liefde en dit geluk niet gevonden. Nu heb ik een eigen thuis, m’n eigen bedrijf, een fantastische man en heb ik mijn kids weer een liefdevol thuis en gezin kunnen geven. Zo mooi kan het zijn om je dromen te volgen en de juiste stappen te zetten om ze waar te maken.

Lieve groet, Irene

Missie

 

Ik wil vrouwen leren hoe je de rust in jezelf terug kunt vinden en balans in je dagelijks leven kunt creëren. Wat ik daarbij belangrijk vind, is dat jij gaan voelen wat jou diep van binnen gelukkig maakt, zodat je daaromheen je leven kunt gaan vormgeven. Uit de drukte stappen en keuzes maken die bij jou passen. Dat houdt ook in goed voor jezelf zorgen en je grenzen aangeven.

Ik help je jezelf terug te vinden, zodat jij liefdevol het leven kunt gaan leiden dat bij jou past. Ik help je de juiste doelen te stellen om je dromen waar te kunnen maken en help je de route te bepalen die 100% bij jou past.

Gebruik de kracht die in jou zit om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken.

Waarden van Your DreamLife

Droom. Durf te dromen en je dromen na te jagen. Je leeft maar 1x. Dit is het leven wat je krijgt, dus maak het waardevol. Door mijn berichten, video’s en blogs wil ik je inspireren en helpen om je droom te gaan leven.

Luister naar je hart. Je mag zijn wie je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen. Wees 100% jezelf. Ik geloof in puurheid en eerlijkheid en ik ben hier om jou te helpen jezelf te zijn en te handelen vanuit je eigen kracht en overtuigingen.

Vertrouwen. Wanneer je gelooft dat je iets kunt bereiken dan kun je dat ook. Vertrouw op jezelf, op je droom, op jouw eigen innerlijke kracht. Ik wil je inspireren en je helpen je vertrouwen te versterken, zodat je niet blijft hangen in een situatie, maar dat je actie onderneemt om stap voor stap jouw droomleven dichterbij te brengen.

Support en vriendschap. Ik wil een community creëren vanuit liefde, waarbij we elkaar kunnen helpen, motiveren en inspireren, zodat je het gevoel hebt dat je er in moeilijke periodes niet alleen voor staat en dat je in mooie periodes je successen kunt delen. Ik geloof in de kracht van samen: met de steun van anderen kan je soms meer bereiken dan je zelf voor mogelijk hield.

Word ook gratis lid van de Community!