Make-up

Make-up

Omdat jij het waard bent om te stralen.

Elke dag doe je wat mascara op en misschien een lijntje rondom je ogen, maar daar blijft het dan vaak wel bij. Je zou wel meer willen, maar weet niet goed hoe. Dat kan je onzeker maken. Herkenbaar? Dan herken je dit waarschijnlijk ook:

  • je gunt jezelf eigenlijk geen tijd om je op te maken;
  • je twijfelt over kleuren die je kunt gebruiken en die bij je passen;
  • je weet niet goed welke foundation je nodig hebt of hoe je de juiste kleur kiest;
  • je weet niet goed waar al die producten voor zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken;
  • je weet gewoon niet goed hoe je makeup mooi aan kunt brengen.

Geen zorgen! Ik begrijp je, want ik had eerst ook simpelweg geen idee. Het leek me heel leuk om me mooi op te maken, zoals ik anderen zag doen, maar ik kwam meestal niet verder dan wat mascara en oogpotlood. Al die producten, ik had geen idee welke ik moest kiezen!

Tot ik besloot me erin te gaan verdiepen. Uit nieuwsgierigheid en interesse. Ik bleek zo leuk en interessant te vinden dat ik er verder mee ben gegaan. Ik heb een cursus schoonheidsverzorging en visagie gevolgd en ben andere vrouwen gaan opmaken. Met mijn opgedane kennis en ervaring wil ik ook jou helpen. Speciaal maakte ik daarom voor jou een online videotraining waarin ik je in 6 video’s uitleg hoe je bij jezelf een mooie natuurlijke dag-makeup kunt aanbrengen. Zodat je zelfverzekerd je makeup aanbrengt en vol vertrouwen de deur uitgaat.

Makeup is zoveel méér dan wat producten op je gezicht smeren. Het geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je je mooi voelt. Het geeft een positieve boost aan de manier waarop je naar jezelf kijkt. Het maakt je mooi van buiten, maar doet je vooral ook goed voelen van binnen!

Na de online training zal je verbaasd zijn als je het verschil in de spiegel bekijkt. Ja, jij bent mooi! En ik hoop dat jij dat ook bij jezelf gaat zien. Dat je een mooie vrouw bent die het waard is om goed voor te zorgen. De training is opgebouwd uit 6 video’s die je stap voor stap laten zien hoe je een natuurlijke dag-makeup aanbrengt. Na de training heb je dus geen reden meer om je makeup doelloos te laten liggen en weet je welke makeup je nodig hebt om die mooie verzorgde look te creëren die bij jou past. Ik deel tips & tricks met je, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt met je makeup en kunt gaan stralen met je nieuwe look. Je bent het waard!

De video’s waren heel duidelijk en ik kon makkelijk volgen wat je bedoelde! ~Dewi

De online videotraining krijg je nu voor slechts €14,95. Na aanmelding via email en betaling krijg je de link naar de online training toegestuurd en kun je er op jouw tempo mee aan de slag.