Maandtraject ‘Creëer een leven dat bij jou past’

Maandtraject ‘Creëer een leven dat bij jou past’

Zoals de naam al aangeeft, ga ik een maand met je aan de slag om meer rust in jouw leven en in jezelf te creëren. Blijkt een maand niet lang genoeg te zijn? Geen paniek, dan kan het verlengd worden.

We zullen samen gaan kijken naar hoe de situatie nu is en naar welke situatie je toe wilt.

We zullen bekijken waar er meer rust gecreëerd kan worden en welke keuzes je daarvoor mag maken en welke stappen je daarvoor mag zetten.

Dus wat je moet doen om dat te bereiken.

Op deze manier kun je een leven gaan creëren dat past bij jou, jouw kunnen en jouw gezin.

Wat houdt dat dan in?

De 1ste afspraak is altijd face-to-face. Ik wil je graag leren kennen, zodat ik een goed beeld krijg van de situatie en ik je gerichter kan helpen. We maken een plan van aanpak, zodat jij weet waar je aan toe bent en waar we die maand aan gaan werken. Deze afspraak vindt in principe plaats in Den Haag. Eventueel is het mogelijk om na overleg op een andere locatie af te spreken. Ik zou het namelijk jammer vinden als de afstand voor jou een drempel is om begeleiding te krijgen.

Vervolgens hebben we een week later een gesprek via Skype, dan een week later nog één en een week daarna nog 1.

Tijdens deze gesprekken van max. een uur bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, wat er goed gaat en welke vragen ik je nog bij kan helpen.

Natuurlijk is het ook fijn om niet een week te hoeven wachten als je ergens mee zit, dus mag je tussendoor ook via e-mail of messenger contact met me opnemen als er iets is. Ik ben er om je te helpen, ook buiten de gesprekken om.

Ik begeleid je de hele maand van het traject en zal ook tussendoor vragen hoe het met je gaat als ik niks van je hoor.

Je staat er die maand niet alleen voor. We gaan samen aan de slag. We zullen daarbij rekening houden met je ASS. We kijken naar wat maakt je blij en waar loop je tegen de beperking van je ASS aan en hoe kan je daar mee omgaan, zodat je niet steeds jezelf voorbij loopt. Zo kun je rust en balans gaan creëren.

Meer informatie: inspiredbylove@tele2.nl

Lieve groet, Irene