Peace of Mind Walk

Peace of Mind Walk

Is je leven druk? Is het druk in je hoofd? Heb je het gevoel dat je jezelf steeds maar aan het aanpassen bent aan alles en iedereen om je heen? Zou je graag een leven willen met meer rust? Een leven dat past bij jou en jouw kunnen, dromen en wensen?

Leer dan beter naar jezelf te gaan luisteren en ga beter voor jezelf zorgen. Dat is vaak lastig om mee te starten. Dat snap ik, want ik heb ook op dat punt gestaan. Waar begin je? Wat moet je doen?

Daarom heb ik speciaal voor jou de Peace of Mind Walk ontwikkeld. Een wandeling in de duinen, waardoor je letterlijk even uit de dagelijkse drukte stapt en tijd creëert voor jezelf. Wat gaan we verder creëren?

  • ruimte in je hoofd
  • rust in je hoofd
  • vertrouwen dat je dit kunt
  • een eerste actieplan

Dit doen we zodat jij kunt gaan beginnen met het creëren van een leven dat helemaal bij jou past en jouw autisme. Waarin je je niet constant aan anderen hoeft aan te passen, maar waarbij je het leven aanpast op JOU. Ik zal je een aantal vragen stellen die je meer inzicht zullen geven en we zullen ook een stukje in stilte wandelen wat je de kans geeft om te luisteren naar wat zich binnenin jou afspeelt.

De Peace of Mind Walk duurt ongeveer 2 uur, waarbij we het laatste half uur binnen met een drankje afsluiten, zodat je ook even de tijd hebt om je opgedane inspiratie en ervaring op te schrijven.

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw wandeling: inspiredbylove@tele2.nl