Coachingstraject ‘Van Chaos naar Rust’

Coachingstraject ‘Van Chaos naar Rust’

Tijdens het coachingstraject gaan we samen aan de slag om meer rust en balans in jouw leven te creëren. Het coachingstraject duurt ongeveer 3 maanden.

We zullen samen gaan kijken naar hoe de situatie nu is en naar welke situatie je toe wilt.

We zullen bekijken waar er meer rust gecreëerd kan worden en welke keuzes je daarvoor mag maken en welke stappen je daarvoor mag zetten. Dus wat je moet doen om dat te bereiken.

Op deze manier kun je een leven gaan creëren dat past bij jou, jouw kunnen en jouw gezin.

 

Wat houdt dat dan in?

Drie maanden lang krijg jij van mij de support die jij nodig hebt. Je hoeft niet langer van alles te proberen zonder dat het werkt, maar ik begeleid je stap voor stap naar een leven dat beter aansluit op jou. Je hebt in deze periode iemand om op terug te vallen als het even niet lukt of als je het even niet meer weet. 

We beginnen met een online gesprek via Skype of Zoom om te bepalen hoe jouw situatie er nu uitziet en waar je naartoe wilt. Vervolgens hebben we elke 2 weken een online gesprek waarin jij je vragen kunt stellen en we de opdrachten en de stappen die je zet kunnen bespreken. De gesprekken zijn ook een stok achter de deur, want verandering vindt alleen plaats als jij ook echt actie onderneemt. Ik ben er om jou daarin te steunen en te helpen als je vastloopt.

Natuurlijk is het ook fijn om niet twee weken te hoeven wachten als je ergens mee zit, dus mag je tussendoor ook via e-mail contact met me opnemen om je vragen te stellen. Ik ben er om je te helpen, ook buiten de gesprekken om.

Coachingstraject 1-op-1 €397

Waarom zou dit traject goed voor me zijn?

Autisme betekent niet dat jij niet goed bent of een beperking hebt. Het betekent alleen dat het in jouw hoofd iets anders werkt. Door dit programma krijg jij weer grip op je leven. Zodat je niet meer het gevoel hebt dat je alleen maar geleefd wordt. Je komt weer terug in verbinding met jezelf, waardoor je niet meer steeds jezelf voorbij loopt.

Je staat er gedurende deze maanden niet alleen voor. We gaan samen aan de slag. We zullen daarbij rekening houden met je autisme. We kijken naar wat maakt je blij en waar je tegen de beperking van je autisme aanloopt en hoe kan je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Zo kun je rust en balans gaan creëren.

Ja dit wil ik!

Meer informatie: inspiredbylove@tele2.nl

Lieve groet, Irene