Coaching

Coaching

Altijd maar op je tenen lopen, omdat je zo normaal mogelijk wilt overkomen. Altijd maar jezelf aanpassen, omdat je de dingen net zo wilt kunnen doen als anderen ze doen. Altijd maar moe zijn, omdat je zo bezig bent met het camoufleren van je autisme dat je jezelf voorbij loopt.

Het kan ook anders!

Autisme is pas een beperking als jij het als zodanig ziet. Als je altijd maar je best doet om net zo te zijn als anderen, ga je voorbij aan het feit dan jij niet bent zoals anderen. Jij bent jij. Jij hoeft niet zo te zijn als anderen. In jouw hoofd werkt het nou eenmaal anders als bij anderen. Jij mag dus leren de dingen op jouw manier te doen. Als je anders leert omgaan met de dingen die je normaal veel stress opleveren, zal je meer rust creëren in jezelf én in je dagelijks leven. Dat is niet alleen veel fijner voor jou, maar ook voor je omgeving (zoals je gezin).

Ik help je graag.

Wanneer jij behoefte hebt aan begeleiding bij het omgaan met jouw autisme in combinatie met het moederschap ben je bij mij aan het juiste adres. Als moeder met autisme ken ik de moeilijkheden en de uitdagingen die het autisme in combinatie met het moeder zijn met zich mee kunnen brengen. Ik heb echter ook geleerd dat het anders kan en dat ik met mijn autisme prima kan functioneren in het moederschap.

Autisme hoeft geen beperking te zijn. Als je maar weet hoe je er het beste mee om kunt gaan. In mijn coachingstraject gaan we samen op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Zodat je een goede balans creëert tussen het moederschap, jezelf en jouw autisme.

Lees hier meer over mijn coachingstraject