Welkom 2020

Welkom 2020

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Aan het begin van het jaar vraag ik me altijd af: wat zal dit nieuwe jaar ons brengen? Je kunt voornemens hebben (of juist niet), wensen, dromen, verlangens. Je kunt doelen stellen, maar je weet nooit zeker hoe het jaar voor jou zal zijn. Die onzekerheid houdt mogelijkheden open. Je hebt altijd een keuze. Jij mag bepalen welke richting je op gaat en het pad zal zich steeds meer voor jou ontvouwen.

Het jaar ben ik begonnen met een nieuwe naam voor mijn bedrijf. Ik voelde al een tijdje dat de oude naam niet meer klopte en met Oud en Nieuw kreeg ik de ingeving voor de nieuwe naam: Mama in Balans. Dat sluit veel beter aan bij wat ik doen en bij de richting die ik op wil.
Ook het boek dat ik aan het schrijven ben, sluit er beter op aan. De voorlopige titel van mijn boek is: Mama neemt pauze, autisme en moederschap in balans.

Dit nieuwe jaar zie ik dus ook een beetje als nieuwe start voor mijn bedrijf. Dat voelt spannend, maar ik vind het juist ook wel heel leuk. Ik heb een nieuwe Facebookpagina aangemaakt en ik zou het waarderen als je die een like geeft, zodat ik je ook daar kan inspireren.

Ook ga ik dit jaar mijn YouTube kanaal echt inzetten. Elke week wil ik een video plaatsen om jou te helpen meer balans te gaan creëren in jezelf en je dagelijks leven. Hier heb ik alvast een welkomstfilmpje voor je opgenomen: https://youtu.be/U0hHqB5wBd8

Tot slot wil ik je via deze weg nog een mooi en liefdevol 2020 wensen.
Lieve groet, Irene

Ben je al lid van de besloten FB Community?
Laten we ook connecten op Instagram!

www.irenedevries.nl
inspiredbylove@tele2.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *