We waren in Brussel

We waren in Brussel

De afgelopen dagen was ik met mijn man ? in Brussel. We gingen er even samen tussenuit nu de kinderen er niet zijn. Even met z’n tweeën weg vind ik heerlijk, maar het is ook best intensief.

Het autorijden doe ik. En vooral de stukken rondom Antwerpen en Brussel zie ik altijd enorm tegenop. Veel verkeer, veel wegen, er gebeurt van alles, dus super veel prikkels. Niet mijn favoriet en ik ben dus altijd blij als ik er weer doorheen ben.

Ook het slapen op een andere plek, in een ander bed. Het zijn in een andere omgeving. Al die veranderingen bij elkaar kosten me een hoop energie. Toch ga ik het niet uit de weg en geniet ik van de tijd samen met mijn man.

En genieten hebben we zeker gedaan. We hebben heerlijk gegeten en gezellig door Brussel gewandeld tot we weer doodmoe en met pijnlijke benen van al het lopen terugkwamen in het hotel.

Als mooie afsluiting vandaag zijn we op kraamvisite geweest bij mijn zusje. Zij belde een uur nadat we het hotel hadden geboekt op om te vertellen dat ik er een neefje bij heb. Haar eerste kindje. Zo bijzonder. En laat haar nu juist in Brussel wonen…

En nu we weer thuis zijn, is het tijd om bij te komen van de mooie, bijzondere, liefdevolle dagen ?. Even weer tijd en aandacht aan mezelf geven. Even niks hoeven en gewoon zijn. Om weer op te laden en tot mezelf te komen.

Na intensieve dagen plan ik altijd een herstel dag. Anders hou ik het niet vol. Dus vanavond en morgen doen we het lekker rustig aan.

Hele mooie avond gewenst✨

Irene ?

Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen en buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *