Hoe creëer je de juiste mindset – 3 tips

Hoe creëer je de juiste mindset – 3 tips

Ik kan uren praten over hoe je je droomleven kunt creëren. Ik geloof namelijk dat dat kan. Ik ervaar het keer op keer. Je moet dan alleen wel weten hóe je dat moet doen en dat kan ik je leren.

Een van de dingen die een belangrijke rol spelen bij het creëren van het leven dat jij graag wilt hebben, dat bij jou past, is het hebben van de juiste mindset. Mindset is hierin echt belangrijk. Waarom? Omdat het aangeeft hoe graag jij het wilt. Hoe jij er tegenover staat. Of jij erin gelooft. Of jij erop vertrouwt dat het goed komt. Dat heeft allemaal te maken met mindset. Als jij het leven wilt gaan creëren dat bij jou past, zul je dus de juiste mindset moeten hebben.

Kijk, als je tevreden bent met hoe jouw leven er nu uitziet, dan moet je dat lekker zo laten en genieten. Alleen op het moment dat je niet blij bent met elk aspect, dan is het aan jou om dat te veranderen en om je leven zo te gaan creëren dat je er wél blij mee bent.

Dus vraag jezelf eens: ben je tevreden met elk aspect van je leven? En zo niet, wat wil je graag veranderen? Hoe wil jij dat jouw leven eruit ziet? Geloof je dat dat kan? Geloof je dat jij het waard bent om je leven zo te creëren als jij wilt? Geloof je in jezelf? Durf je erop te vertrouwen dat het goed komt? Als de antwoorden op deze laatste vragen nee zijn, dan heb je niet de juiste mindset, want als jij er niet in gelooft, hoe wil je het dan voor elkaar krijgen? Als jij het jezelf niet gunt om te gaan voor wat jij belangrijk vindt of wat jij graag wilt, hoe denk je dat dan te kunnen realiseren?

Het draait om de juiste mindset. Hoe kun je de juiste mindset dan creëren? Begin met geloven in je droom. Geloven in jezelf en wat je wilt. Zie het voor je. Voel wat het met je doet als je dit bereikt hebt. Hoe voelt dat? Fantastisch toch?! Weet dat je het kan bereiken als jij écht wilt.

Denk positieve gedachten. Begin je dag bijvoorbeeld met positieve affirmaties. Weet je niet welke affirmaties dit kunnen zijn? Neem dan contact met me op, bijv. via Facebook.

Wees dankbaar. Sluit je dag af in dankbaarheid, want daardoor leer je positiever kijken naar je leven. Hoe positiever jouw mindset, des te meer positiviteit trek je aan.

Dus, wil jij het leven creëren dat bij jou past? Zorg dan voor de juiste mindset. Heb je daar hulp bij nodig? Let me know…

Lieve groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: