Geloof jij in wat je wilt bereiken?

Geloof jij in wat je wilt bereiken?

En dan bedoel ik niet gewoon een beetje geloven, maar geloof je écht vanuit je tenen dat het kan?

Als je dat doet, bezit je een kracht die alles kan overwinnen. En als je nu denkt: “Ireen, leuk bedacht, maar ik geloof er niks van”, laat me je dan vertellen dat zonder die kracht ik nu niet hier had gestaan waar ik sta. 

Afbeeldingsresultaat voor believe

Die kracht komt voort uit een diep verlangen in combinatie met het geloof en het vertrouwen dat het kan. Ik geloof in wat ik wil bereiken. Ik geloof vanuit m’n tenen, in elke vezel, in mijn dromen. Ik weet dat ik het kan bereiken. Stap voor stap. Als ik ergens echt voor ga, doe ik dat vol overgave en laat ik me niet zomaar tegenhouden.

Het is niet makkelijk om vanuit nul na een scheiding een compleet nieuw leven op te bouwen, maar dat is wel wat ik heb gedaan. Vanuit een situatie waarin ik geen baan had, geen inkomen, geen huis, maar wel drie kinderen om voor te zorgen. Wat doe je dan als moeder? Geef je op? Nee, ik heb in 1,5 jaar tijd een nieuw leven weten te creëren. Nu hebben we een liefdevol warm gezin, een eigen thuis, m’n eigen bedrijf en zijn we gewoon gelukkig. Zonder het geloof in dat het kon, had ik dit niet zo voor elkaar kunnen krijgen. 

Gaan voor wat je wilt, is zeker niet altijd eenvoudig, maar als je oprecht vanuit je diepste ik erin gelooft, dan kan ook jij stap voor stap dichterbij je dromen komen. Ik wil je inspireren om ook je dromen te gaan volgen. Schrijf eens op wat jij echt zou willen. Hoe fijn zou het zijn als dat zou lukken? Waar word jij diep van binnen echt gelukkig van?

Geloof jij écht in wat je wilt? Vertrouw je erop dat het kan? En vooral ook, gun je het jezelf? Wat heb jij nodig om vandaag een stap te zetten? Deel het hieronder in de reacties…

Lieve groet, Irene


P.S. Ben jij al lid van de Community? Word vandaag nog GRATIS lid voor nog meer tips en inspiratie –> JA, ik meld me aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: