Doe jij al wat jou gelukkig maakt?

Doe jij al wat jou gelukkig maakt?

Doen wat je diep van binnen gelukkig maakt, zorgt voor rust. Rust in jezelf, omdat je niet constant in gevecht met jezelf hoeft te zijn doordat je dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen. Als je jezelf er steeds toe moet zetten iets te doen wat je eigenlijk niet leuk vindt, kost dat (ongemerkt) onwijs veel energie. Energie die je waarschijnlijk veel beter kunt gebruiken.

Ik heb ook moeten leren dingen los te laten die mij niet gelukkig maken, maar sinds ik meer ben gaan doen van wat mij gelukkig maakt en waar ik blij van word, ervaar ik veel meer rust in mezelf. Dat is niet alleen fijn voor mijzelf, maar ook voor mijn omgeving.

Als jij behoefte hebt aan meer rust en balans in je leven, kijk dan eens naar de dingen die je doet. Naar de activiteiten die op je to do lijstje staan. Word je er blij van? Of staan er juist ook een heleboel dingen op die je vooral energie kosten? Bijvoorbeeld omdat je ze eigenlijk niet leuk vindt, maar het gevoel hebt ze te moeten doen, dat het van buitenaf verwacht wordt.

Ga doen waar je BLIJ van wordt. Het MAG. Het kan. Het zal je (uiteindelijk) meer RUST geven.

Heb je behoefte aan meer balans in je leven, maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken of waar je moet beginnen? Misschien is de workshop Mindful Fotograferen dan iets voor jou. Wil je meer informatie over of het iets voor jou is, neem dan contact met me op.

Warme groet, Irene


Volg me ook op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: