Hoe m’n camera missen me nieuwe inspiratie gaf

Hoe m’n camera missen me nieuwe inspiratie gaf

Fotografie vind ik super! En nu ik 2 weken mijn camera niet tot m’n beschikking heb, voel ik het gemis. M’n camera heb ik uitgeleend aan de vriend van m’n zus, die onze fotograaf zal zijn op de bruiloft. Om te wennen aan m’n camera en wat te oefenen, heeft hij dus 2 weken m’n camera te leen. Hoewel ik weet dat m’n camera in goede handen is, voelt het toch raar dat ik hem niet gewoon even kan pakken.

Dat ik even geen camera heb, geeft me de ruimte om inspiratie op te doen. Ik kan zonder moeite een hele tijd bezig zijn met het kijken naar andermans foto’s voor inspiratie en ideeën of om van te leren. En ja, soms heb ik er ook kritiek op of zo m’n eigen mening over, want ik ben nou eenmaal ook een perfectionist met een goed oog voor detail 

Ook besefte ik me afgelopen week dat ik meer wil gaan doen met fotografie. Het hoort gewoon bij me, al sinds jongs af aan, dus waarom zou ik er niks mee doen? Daarom heb ik m’n fotografie pagina afgestoft en weer geopend. Ik ga er tips en inspiratie delen, want fotografie doe ik niet alleen voor mezelf, maar ik wil het ook graag delen. Like hier de pagina om op de hoogte gehouden te worden: https://www.facebook.com/inspiredbylovefotografie/

Daarnaast zet ik fotografie in als tool in mijn coachingsprogramma. Een super mooie toevoeging om net dat beetje extra te kunnen geven. De komende tijd zal ik daar meer over vertellen.

Voor nu ben ik blij met elke stap die ik zet die me dichterbij m’n dromen brengt en vooral ook met elke stap die me meer mezelf laat zijn.

Zet jij al stappen richting jouw dromen? Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je moet gewoon beginnen. Elke dag een kleine stap, geeft uiteindelijk het resultaat wat jij wilt hebben. Welke stap kun je vandaag nog zetten? Wil je meer inspiratie en tips om je droomleven te creëren? Meld je dan gratis aan bij de Community en voel je welkom om je dromen te delen.

Lieve groet, Irene

#fotografie #inspireren #creëren #createyourdreamlife


  • Ben je al lid van de gratis Community voor tips en inspiratie? Word HIER gratis lid.
  • Wil jij ook aan de slag met het creëren van jouw droomleven? Neem dan vrijblijvend contact met me op: inspiredbylove@tele2.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: