3 tips die zorgen dat je vooruit komt

3 tips die zorgen dat je vooruit komt

Als je begint met ondernemen komt er veel op je af. Daar weet ik alles van. In mijn hoofd was het ook een grote chaos. Waar moet je beginnen? Wat moet je doen? Wat moet je vooral niet doen? Welke stappen moet je zetten om dáár te komen waar jij wilt? Sommigen beginnen met ondernemen vanuit een droom of een idee. Anderen beginnen met een duidelijk plan. Hoe je ook begint, het is niet ondenkbaar dat je op een punt komt dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Dat je het gevoel hebt dat je stilstaat in plaats van groeit en vooruit komt. Wat dan? In deze blog wil ik een paar tips met je delen.

Blijf bij jezelf

Dat is echt de meest waardevolle tip die ik je kan geven. Misschien ook wel de meest lastige om uit te voeren en het klinkt misschien ook heel cliché, maar het is jóuw bedrijf, jóuw droom dus jíj moet je er helemaal goed in voelen. Ik werk vanuit de overtuiging dat je de business kunt neerzetten die 100% bij jouw past. Sinds ik dat zelf ook doe, is het ondernemen veel overzichtelijker en makkelijker geworden. Als je kunt ondernemen vanuit jezelf, vanuit wat jij belangrijk vindt, dan kun je ondernemen vanuit passie voor wat jij het liefste doet. Dat geeft zoveel geluk en dankbaarheid en dat straal je vervolgens weer uit naar de buitenwereld.

Ga doen

Blijf niet teveel hangen in ideeën, maar onderneem actie. Ga doen! Volg de ingeving die je krijgt, zet die eerste stap en wacht niet tot het perfect is. Laat die perfectie los en besef dat goed ook goed is. Voor mij als perfectionist was dit een hele lastige, maar ik heb redelijk leren loslaten. Ik volg nu de ingevingen die ik krijg. Ik voel of het goed voelt en creëer vanaf daar verder.

Creëer een plan

Weet wat jij wilt bereiken. Ken je verlangens en dromen. Schrijf ze op en maak een plan om daar te komen. Wat moet je doen om te bereiken wat je wilt? Wat moet je doen om daar te komen? Wanneer je een plan hebt gecreëerd hoef je het alleen nog maar uit te voeren.

Ik help je met alle liefde de business creëren die 100% bij jou past. Bijvoorbeeld door samen met jou op pad te gaan en een dag lang te werken aan jouw business. Wil je graag met me samenwerken, neem dan zeker even contact met me op voor de mogelijkheden.

In mijn gratis e-book Make it happen! Leer ik je de 5 stappen die je kunt zetten om je dromen waar te maken. Vraag hem HIER gratis aan.

Ik ben heel benieuwd naar de actie die jij nú kunt doen om een stap verder te komen in je bedrijf. Deel je het hieronder in de reacties?

Lieve groet, Irene


  • Ben jij al lid van de Community? In de Community deel ik inspiratie en tips voor het creëren van overzicht in je business, zodat je een succesvolle business op kunt bouwen waarin jij 100% jezelf kunt zijn. Nog geen lid? Word HIER gratis lid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: