Wat een dag met mij voor jou kan betekenen

Wat een dag met mij voor jou kan betekenen

We zitten met een klein groepje vrouwen bij elkaar. De koffie en verse muntthee staan op tafel en er ligt voor ieder een cadeautje klaar. We kennen elkaar nog niet, maar na vandaag is dat anders. De verhalen beginnen. Ik vraag je waar je op dit moment staat. In je leven, in je business. Ik vraag je ook waar je naartoe wilt. Wat is jouw droom?

Dan gaan we op pad. De duinen in. Met elk onze eigen gedachten. Met elk onze eigen dromen. Onderweg ervaren we de stilte en rust van het mooie landschap. We maken een foto als we die behoefte voelen en reken maar dat je één of meerdere foto’s zult gaan maken. Ik ook, onder andere een mooi portret van jou als aandenken aan deze dag. Je kunt ermee doen wat je wilt. Ook zal ik je uitdagen een filmpje te maken voor jouw business, zodat je dat kunt gebruiken voor jouw online zichtbaarheid.

De verhalen gaan verder naar wat wil je bereiken en hoe kun je dat gaan doen? Je krijgt nieuwe inzichten en de blokkades die je misschien voelt, zullen verdwijnen omdat jij je sterker voelt in je missie.

Na het ervaren van de rust en het genieten van het landschap is het tijd om te lunchen. Niet gewoon een boterham, maar een high-tea, want dat heb jij verdiend. Lekker genieten en ondertussen praten en brainstormen over je business. Er ontstaat overzicht en ruimte in je hoofd voor nieuwe plannen.

Na vandaag zijn we geen vreemden meer van elkaar, maar kennen we elkaars dromen en ambities. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en een plan dat helemaal bij jou past, zodat jouw business 100% jij is.

Na deze mooie en inspirerende dag hebben we nog een online Creëer-dag en een Coach Call. Ik inspireer je om verder te gaan op jouw pad en motiveer je om stappen te zetten om jouw dromen waar te maken. Om de business neer te zetten die jij wilt. Om te werken vanuit jouw kracht.

Ga jij met mij mee creëren?

Lieve groet, Irene

P.S. Ben je al lid van de gratis community? Ik nodig je graag uit.

Eén gedachte over “Wat een dag met mij voor jou kan betekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: