Hoe de pijn uit mijn schouders verdween

Hoe de pijn uit mijn schouders verdween

Laatst stond ik op met een enorme pijn in mijn schouders. Vermoedelijk door spanning. Wat ik dan het beste kan doen, is er even tussenuit gaan en mijn aandacht op iets heel anders focussen. Bijvoorbeeld op de wereld om me heen me behulp van mijn camera. M’n camera dwingt me om anders te kijken. Om details te zien waar ik anders voorbij zou zijn gelopen. Om schoonheid te zien waar eigenlijk geen schoonheid is. Daar krijg ik nieuwe inspiratie door, omdat ik buiten de gebaande paden ga denken en kijken. Dan zie je oplossingen die je misschien eerst niet zag. Dan vallen de dingen op hun plek. Blokkades worden opgeheven en er ontstaat ruimte voor overzicht en nieuwe plannen. En weet je wat ik het allertofste vond nadat ik op pad was gegaan met m’n camera? De pijn in mijn schouders was verdwenen.

Overzicht in plaats van chaos verlaagt spanning, omdat blokkades worden opgeheven. Er ontstaat ruimte in je hoofd en daardoor kon ik weer voluit ademen.

Als beginnend onderneemster weet ik dat er veel op je af komt, waardoor er chaos in je hoofd kan ontstaan. Je hebt misschien heel veel ideeën en plannen, maar misschien wel zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je hebt juist weinig inspiratie en hebt geen idee waar je moet beginnen. Ook dat zorgt voor chaos in je hoofd.

Ik ben een kei in het creëren van overzicht in de chaos. Door jou inzicht te geven in je manier van denken en doen, in wat je wilt en wie je bent, ontstaat er overzicht. Het overzicht zorgt vervolgens ook weer voor nieuwe inzichten, omdat er rust en ruimte gecreëerd is. Daardoor krijg je weer goed zicht op jouw dromen en op wat jij wilt bereiken met je business.

Wil jij ook graag een beter overzicht in wat je moet doen om de volgende stappen te zetten? Wil je weer nieuwe inspiratie en de blokkades die je voelt opheffen? Ga dan met mij mee op pad. Vanaf vrijdag 1 september ga ik op pad met een klein groepje onderneemsters die klaar zijn voor de volgende stap.

Wil je eerst graag meer informatie? Stuur me dan een berichtje of vraag een gratis Skype Call aan. Lees hier wat een dag met mij voor jou kan betekenen.

Lieve groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: