Door dit inzicht benader ik mijn bedrijf nu anders

Door dit inzicht benader ik mijn bedrijf nu anders

Gisteren kwam ik tot een mooi inzicht. Een inzicht dat mijn kijk op mijn bedrijf veranderde. Een inzicht waardoor ik mijn bedrijf nu anders ga benaderen. Wat is dit inzicht dat ik kreeg?

Eigenlijk was het heel simpel en helemaal niet zo ingewikkeld. Eigenlijk is het misschien een open deur, die voor mij steeds gesloten leek, maar nu ik de deur heb kunnen openen wordt het ineens interessanter en kom ik dichterbij mezelf.

Ik dacht terug aan hoe ik was als kind. Wat deed ik graag? Ik was creatief, altijd vriendelijk en beleefd, soms wat teruggetrokken, maar …. er was iets waardoor ik altijd opleefde. Wat ik super leuk vond om te doen. Waar ik echt m’n ei in kwijt kon. En dat was….

Clubjes organiseren.

Dat kon van alles zijn: een balletclubje, een dansclubje, een knutselclubje, een ontdekclubje, … het maakte eigenlijk niet zoveel uit wát het precies was. Waar ik mijn energie vandaan haalde, was het organiseren, bedenken en uitwerken ervan om het vervolgens over te brengen aan anderen. Ik kon het soms ook echt tot in details uitwerken en ik wist precies wie er wel en niet bij mocht.

Toen besefte ik me ineens dat ik dat nu eigenlijk ook doe. Alleen dan op een ander niveau, met andere activiteiten en een andere doelstelling, maar de basis is eigenlijk hetzelfde. En dát is nou precies wat het ineens zo leuk maakt! Het maakt de kijk op mijn bedrijf en mijn werk ineens interessanter, want ik kan eigenlijk gewoon doen wat ik vroeger als meisje van 8 of 9 al deed: een clubje organiseren.

Op die manier naar m’n bedrijf kijken geeft me ineens zoveel ruimte. Ik hoef niet moeilijk te denken in hokjes of in ‘hoe het hoort’ of wat dan ook. Nee, ik mag lekker aan de slag met het organiseren van m’n eigen clubje. Dat clubje zal niet bij iedereen in de smaak vallen en dat is oké. Ik weet ook dat een heleboel anderen juist wél baat zullen hebben bij dit clubje. Die zich er wél tot aangetrokken voelen en juist die mensen, die vrouwen, kan ik heel goed helpen, kan ik heel krachtig helpen, omdat ik weet dat ik goed ben in wat ik doe. Ik doe namelijk wat ik altijd al deed. Het is mijn kracht. Het is mijn specialisme. En door dat te delen, kan ik een heleboel vrouwen helpen bij het waarmaken van hun dromen. Dat vind ik prachtig.

Ga ook eens terug naar hoe jij als kind was en wat je toen graag deed. Komt dat overeen met wat je nu doet? Wie weet geeft het jou ook mooie inzichten.

Liefs, Irene

Het filmpje wat ik gisteren heb gemaakt deel ik graag met je.

  • Ben jij al lid van de Community? In de Community deel ik inspiratie en tips om 100% JEZELF te zijn en om een succesvolle start te maken met jouw bedrijf waarin jij 100% jezelf kunt zijn. Nog geen lid? Word HIER gratis lid!
  • Wil je graag persoonlijke begeleiding om te kunnen groeien met jouw droom? Om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om te groeien? Neem dan contact met me op of volg mijn online programma Create Your Dreamlife, 1-op 1 coaching of één van de workshops.
  • Vraag ook gerust een gratis Skype Call aan om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: