5 stappen om je doelen te bereiken

5 stappen om je doelen te bereiken

De afgelopen tijd ben ik op ontdekkingsreis geweest. De reis leidde mij door gedachten, door angsten, door vragen en door passie om uiteindelijk uit te komen bij mijn unique gift, mijn unieke kracht om te delen met de wereld. De kracht van waaruit ik ga werken, omdat ik met en vanuit deze kracht een heleboel anderen kan helpen. Nog krachtiger kan helpen.

Ik liep namelijk een beetje vast met welke kant ik met mijn bedrijf op wilde. Ik was mijn richting een beetje kwijt, omdat ik te veel wilde. En eerlijk is eerlijk, je kunt gewoon niet alles doen en je kunt niet iedereen helpen. In ieder geval niet tegelijk. En dat moet je misschien ook helemaal niet willen. Eerlijk gezegd help ik liever een paar mensen super goed dan een boel mensen maar half. Met halve hulp kom je niet verder. Die ander niet, maar ik zelf ook niet en dus ben ik op ontdekkingsreis geweest en die bracht me weer terug naar m’n hart, naar mezelf.

Dat kostte me een investering in mezelf en weet je? In jezelf investeren voelt goed. Je geeft jezelf erkenning en waardering door in jezelf te investeren en het is ook de enige manier om te groeien en te ontwikkelen. Alleen op die manier kun je succesvol worden in wat je doet.

Mijn reis leidde mij naar de ontdekking van mijn unieke kracht. Mijn kracht ligt erin dat ik jou kan motiveren doelen te bepalen en te behalen door structuur aan te brengen en advies, inzicht en vertrouwen te geven. Ik help je de route te bepalen die 100% bij jou past, zodat jij de juiste weg kunt bewandelen naar jouw droomleven waarin jij 100% jezelf kunt zijn.

Ook jij kunt de volgende stappen zetten om meer overzicht en structuur te krijgen in wat je moet doen om te groeien met je bedrijf en een stap verder te zetten richting je droom:

  1. Precies weten wat je wil bereiken
  2. Weten wanneer je dit wil bereiken
  3. De juiste doelen bepalen
  4. Een plan maken
  5. Stappen zetten om de doelen te bereiken –> ACTIE!

Als je deze stappen volgt, krijg je overzicht in wat je moet doen om te groeien en dichterbij je droom te komen. Dat helpt je focussen en geeft rust, omdat je weet wat je te doen staat.

Tijdens mijn workshop Dichterbij je droom, online programma of 1-op-1 coaching kan ik jou hier verder mee helpen, zodat ook jij kunt groeien richting jouw droom.

Lieve groet, Irene

  • Ben jij al lid van de Community? In de Community deel ik inspiratie en tips om 100% JEZELF te zijn en om een succesvolle start te maken met jouw bedrijf waarin jij 100% jezelf kunt zijn. Nog geen lid? Word HIER gratis lid!
  • Wil je graag persoonlijke begeleiding om te kunnen groeien met jouw droom? Om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om te groeien? Neem dan contact met me op of volg mijn business programma Create Your Dreamlife of één van de workshops.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: