Blogserie Moeders met een Droom – deel 5

Blogserie Moeders met een Droom – deel 5

Vandaag zijn we alweer aangekomen bij het laatste verhaal in deze Blogserie Moeders met een Droom. Ik ben dankbaar voor de mooie verhalen die ik heb mogen delen. Verhalen van vrouwen die hun droom volgen en daarin steeds meer groeien. Ik hoop dat hun verhalen je hebben mogen inspireren. Vandaag deel ik het verhaal van Cindy met je.

Wil jij ook een keer je verhaal delen? Neem dan contact met me op, want bij voldoende aanmeldingen volgt er weer een nieuwe reeks. Lieve groet, Irene


Wie ben ik
Leuke vraag en eentje die ik steeds interessanter vind. Een paar jaar geleden zou ik niet veel verder gekomen zijn dan: Ik ben Cindy, 35 jaar en sinds anderhalf jaar ook de moeder van Finn. De liefste en mooiste man in mijn leven. Ik heb daarnaast mijn eigen coaching praktijk in Zuid-Limburg van waaruit ik vrouwen 1-op-1 coach en door middel van het aanbieden van magische online programma’s mijn bereik en missie vergroot.

Wie ben ik? Ik wist het antwoord op die vraag nooit zo goed. Altijd dacht ik dat het aan mij lag, maar steeds meer besef ik, dat wie ik vandaag ben morgen juist weer heel anders kan zijn. Ik ben ondernemer en ik coach vrouwen hun eigen waarheid te leven. Durven leven volgens jouw idee van het perfecte plaatje. Vanuit een diep innerlijk weten en een magische mindset. En met het verankeren van deze twee tools, op de manier die past bij jou, help ik je jouw waarheid te leven.

En dat is ook wat ik doe. Ik probeer elke dag met nieuwe ogen te kijken. Uit de verwachting en conclusie stappen en juist in die nieuwe ruimte ongekende mogelijkheden ontdekken. De energie volgen en vanuit deze flow creëeren en het leven vormgeven zoals het goed voelt voor mij. Veel meer vertrouwen op mijn eigen kracht en van daaruit succesvol manifesteren wat past bij mij.

Wat is mijn droom?
In mijn perfecte wereld leven vrouwen weer vanuit hun eigen vrouwelijke kracht en energie. Weten ze waar hun grenzen liggen en durven ze deze uit te spreken en te respecteren. Ze geloven dat zij zelf de verandering zijn en geloven in hun eigen creatiekracht.

Ze weten wat ze willen en durven hiervoor te kiezen. Misschien niet altijd direct, maar juist wel op de manier die goed voelt voor hen. Ze hebben een diep vertrouwen in de verbinding met hun innerlijke stem en manifesteren zo hun eigen idee van het perfecte plaatje.

Verder wil ik altijd in mijn eigen ritme blijven leven. Leven en ondernemen zoals het klopt voor mij. Ik wil spelen met het leven. Ervaren, huppelen en op mijn rug in het gras kunnen liggen op maandagochtend om 10.00 uur als ik hier zin in heb.  Weg uit het moeten en de maatschappij voorschrijft en echt voelen en durven doen wat klopt voor mij.

Dit wil ik zo veel mogelijk vrouwen meegeven. Niet alleen voor die vrouwen en eigenlijk nog meer voor de kinderen van die vrouwen. Zodat de mama’s gelukkig zijn en niet onnodig processen projecteren op hun kinderen. Ik gun iedere mama een blij-ei-kindje en dat kan alleen als jij dit blij-ei-kind in jezelf erkent. Geef haar de ruimte en ontvang de vrijheid die het biedt.

Hoe is het voor mij om mijn droom te leven?
Ik zou niet anders meer willen, ondanks dat er dagen zijn waarop ik het ook wel eens eng vind of denk “Ga ik nu echt weer iets nieuws creëeren en wat dan?”. Ik heb jaren binnen de marketing en sales gewerkt en ondanks dat ik er goed in was, was het niet wie ik echt ben.

Sinds ik mijn droom leef en ook zelf blijf practicen wat ik preach, geniet ik veel meer. Ik ben een leuker mens in mijn eigen ritme en binnen de vrijheid die ik ervaar. Ik wil leven, genieten en spelen.

In functioneringsgesprekken wist ik nooit het antwoord op “Wie wil je zijn over vijf jaar?”. Ik verzon altijd maar wat en dacht dat het slecht was om het niet te weten. Nu ervaar ik juist dat de mooiste dingen ontstaan vanuit “het niet weten”.

Het maakt me tegenwoordig niet meer uit of het nu maandag of zaterdag is. Ik geniet en leef veel minder met het besef van de weekdagen. Ik volg mijn ritme en dat is wat succes betekent voor mij. Dit maakte me gelukkig toen ik mijn bedrijf startte en dit maakt me nu nog steeds gelukkig.

Zolang ik dit kan blijven doen en hiermee vrouwen echt weer verbind met zichzelf en andere vrouwen, ben ik gelukkig. Daarnaast voel ik me dankbaar dat ik dit aan mijn zoontje mee mag geven. We hoeven niet te haasten ’s ochtends en vaak ben ik flexibel wanneer er iets belangrijks voor hem is.

En bovenal sta ik elke dag dichterbij mezelf waardoor ik juist de beste bijdrage voor hem kan zijn. Op deze manier laat ik hem zien dat “je hart volgen” niet zomaar een tegelspreuk is en je het ook echt kunt belichamen en waar mag maken.

Mijn website: http://www.cindyscoachingcorner.com/


  • Ben jij al lid van de Community? In de Community deel ik inspiratie en tips om 100% JEZELF te zijn en om een succesvolle start te maken met jouw bedrijf waarin jij 100% jezelf kunt zijn. Nog geen lid? Word HIER gratis lid!
  • Wil je graag persoonlijke begeleiding om te kunnen groeien met jouw droom? Om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om te groeien? Neem dan contact met me op of volg mijn business programma Create Your Dreamlife of één van de workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: