1-op-1 Coaching

Jij wilt je droom waarmaken en je doelen bereiken. Dan heb ik voor jouw een fantastisch en compleet aanbod. Met mijn coaching ga ik jou stap voor stap helpen met als resultaat:

  • dat jij duidelijk hebt wat je precies wilt;
  • het stellen van de juiste doelen;
  • een duidelijk actieplan;
  • meer overzicht en structuur in wat je moet doen;
  • meer rust en een duidelijke focus;
  • het waarmaken van jouw dromen.

Tijdens een persoonlijke afspraak gaan wij samen aan de slag met jouw droom. Deze eerste ontmoeting zal plaatsvinden op een locatie aan het strand bij Den Haag. Zo heb je de mogelijkheid om tussendoor even ‘uit te waaien’ of met je voeten in het zand tot inzichten te komen. Koffie / thee en lunch zijn natuurlijk inbegrepen.

Tijdens ons eerste gesprek zal ik je vragen stellen om je inzicht te geven in wat jij precies wilt bereiken en ik zal je advies geven in hoe je dit kunt doen. Ook gaan we aan de slag met wie jij bent als persoon, zodat je helemaal vanuit jezelf kunt werken op een manier die bij jou past. Samen bespreken we welke stappen jij vervolgens kunt gaan zetten op een manier die voor jou goed voelt. Als extraatje krijg je van mij een notitieblok en een kleine attentie die je thuis zichtbaar kunt ophangen of bij je dragen zodat je wordt herinnerd aan jouw missie, jouw droom.

Na deze afspraak ga jij zelf aan de slag. Ik sta voor je klaar als klankbord en als stok achter de deur om je te motiveren. Dit doen we door wekelijks e-mail contact. Elke week krijg je van mij een mail ter motivatie en met vragen om je verder op weg te helpen. Ik vraag je ook deze mails te beantwoorden, want schrijven helpt namelijk in het proces van groei. Daarnaast zullen we ook maandelijks een Skype moment met elkaar hebben om de voortgang en de doelen te bespreken en eventueel nieuwe doelen te bepalen.

Na 6 maanden heb jij alle tools in huis om je droom waar te gaan maken. We hebben een evaluatie moment op de plek waar we ook begonnen zijn om onze samenwerking goed af te sluiten. Natuurlijk laat ik je niet met lege handen naar huis gaan en maken we een plan waarmee jij vervolgens zelf verder kunt om je dromen waar te maken.

Ik wil 1-op-1 coaching

Wil je eerst zeker weten of dit iets voor jou is? Vraag dan gerust een gratis Skype Call aan om je vragen te stellen.