Home

Welkom bij Your Dreamlife. 

Jij bent een vrouw die graag haar droomleven wil creëren en wil leven vanuit haar hart, omdat je voelt dat er meer is dan het leven dat je nu hebt.

Je bent op zoek naar meer balans in je dagelijks leven. Meer rust i.p.v. stress.

Je wilt tijd en energie overhouden om leuke dingen te doen.

Je wilt doen wat jou gelukkig maakt

Je wilt voelen dat je zelf de regie over jouw leven in handen hebt.

Je durft te investeren in jezelf en de stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen waar jij wilt.

Zodat je (weer) gelukkig kunt zijn, jezelf kunt zijn en het gevoel hebt de wereld om je heen aan te kunnen.

Afbeeldingsresultaat voor zen edelstenen

Ik geloof dat je als persoon gelukkiger bent als je bent wie je bent. Als je je hart volgt en je dromen najaagt. Ik geloof dat je je dromen kunt waarmaken en dat je het leven kunt creëren dat jij wilt. Ik ben hier om jou te inspireren om juist dát te gaan doen.

Ook jij kunt leren jezelf te omarmen en te zijn, je hart te volgen en jouw droomleven te creëren, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Ik kan je daarbij helpen. Ik leer je de weg naar je hart te vinden, zodat jij kunt zijn wie jij bent. Ik leer je welke stappen je moet zetten om daar te komen waar jij wilt zijn. Ik wil je laten zien dat jij van waarde bent. Dat jij met jouw dromen levens positief kunt beïnvloeden. Te beginnen bij jezelf.

Als jij voelt dat er meer is dan het leven dat je nu leidt en je bereid bent actie te ondernemen om jouw leven een positieve draai te geven, laten we dan eens samen een kop koffie of thee gaan drinken om het daarover te hebben. Ik denk graag met je mee. Skypen kan natuurlijk ook.

Als cadeautje heb ik alvast een gratis e-book voor je: Make it happen! Daarin leer ik je welke 5 stappen je moet zetten om je dromen dichterbij te brengen. Als je deze stappen volgt, krijg je overzicht in wat je moet doen om te groeien en je droom waar te maken. Je ontvangt dan ook mijn Motivatie Mails, zodat je gemotiveerd blijft om met je dromen aan de slag te gaan. Je vindt het HIER.

In de Community deel ik tips en inspiratie om 100% JEZELF te zijn en een succesvolle start te maken met het creëren van jouw droomleven. Nog geen lid? Je kunt HIER gratis lid worden!

Volg samen met mij het pad richting jouw dromen. Ik ontmoet je graag.

Liefs, Irene