Home

Home

Een warm welkom aan iedereen die mijn site bezoekt. Voel je vrij om de website te ontdekken en laat het me weten als ik van enige hulp kan zijn.

Ik ben Irene, getrouwd en moeder van 3 kids. Als creatief coach help ik je weer in verbinding te komen met jezelf, want JIJ bent de basis. Wanneer je weer in verbinding bent met jezelf, zul je merken dat je keuzes gaat maken die passen bij JOU. Wanneer je in verbinding bent met jezelf ervaar je innerlijke rust. Je weet dat het goed is zoals het is. Dat jij goed bent zoals je bent. Je zelfbeeld versterkt zich, je zorgt goed voor jezelf en je gelooft (weer) in jezelf en vertrouwt (weer) op jezelf. Dan is de basis (= jij) goed in balans en kun je genieten van al het moois in je leven.

Als hulpmiddel in mijn coaching gebruik ik daarvoor creativiteit. “Ja maar, ik ben niet creatief”, hoor ik je denken. Daar geloof ik niet in. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft creatief te zijn, maar iedereen is creatief op zijn eigen unieke manier. Verwar creativiteit ook niet met kunst. Je hoeft geen kunst te creëren. Ik zet creativiteit in als hulpmiddel om dichterbij jezelf te komen. Jij creëert namelijk op jouw eigen unieke manier. Dat betekent dat je teruggaat naar jezelf. Jouw manier is niet goed of fout. Het is jouw manier. Je mag zijn wie je bent, in verbinding met jezelf.

Ook mijn leven heeft zijn ups en downs gekend. In mijn verhaal lees je er meer over. Juist de downs in mijn leven hebben ervoor gezorgd dat ik nu hier sta en dat ik nu andere vrouwen mag helpen bij het creëren van een leven waarin zijn kunnen zijn wie ze zijn. Natuurlijk moeten we soms concessies doen of compromissen sluiten in het leven, bijvoorbeeld met je partner, maar NIET op het punt van wie JIJ bent, want daarmee wijs je jezelf af. Daarmee leef je niet je eigen potentieel en zal je, als je niet uitkijkt, langzaamaan jezelf verliezen. Geloof me, ik weet waar ik het over heb. Been there, done that en juist daarom ben ik nu zo gepassioneerd over dit thema en help ik anderen vanuit liefde een leven te creëren dat bij hen past, dat hen gelukkig maakt, waarin zij zichzelf kunnen zijn zonder schuldgevoel. Durf jezelf op 1 te zetten, want je hoeft je niet constant aan te passen. Je mag zijn wie JIJ bent.

Het belangrijkste is dat jij het besluit neemt om het heft in eigen hand te gaan nemen. Dat je goed voor jezelf gaat zorgen. Dat je jezelf leert kennen. Dat je jezelf op 1 gaat leren zetten. Ik kan je daarbij helpen en ondersteunen, maar ik kan het niet voor je doen. Als jij, net als ik, je eigen kracht wilt gaan zien en een leven wilt gaan creëren dat daarbij past en bereid bent de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn, dan sta ik 100% voor je klaar en zal ik je leren hoe ook jij je leven kunt veranderen naar een leven dat jij graag wilt, zodat je dat schuldgevoel kwijtraakt en weer voldoening haalt uit je leven. Laat het me weten als je meer informatie hierover wilt ontvangen. Stuur me gerust een bericht.

Lieve groet, Irene