Home

Home

Herken je dit?

  • Je zit niet helemaal lekker in je vel. Je bent misschien niet helemaal tevreden met je lichaam;
  • Je bent vaak moe en raakt snel overprikkeld. Een gezin runnen kost je energie;
  • Je hebt wel eens het gevoel dat je tekortschiet doordat je niet altijd kunt doen wat je graag zou willen.

In gesprekken die ik heb met veel moeders, komt elke keer weer naar voren dat zij niet goed toekomen aan zichzelf, waardoor hun batterij langzaam maar zeker leegloopt. Veelal zitten ze ook niet helemaal lekker in hun vel of zijn niet helemaal tevreden met hun lichaam.

Graag help ik jou om meer rust en balans in je leven te creëren. Ik help je graag beter voor jezelf te zorgen, zowel op het gebied van me-time als ook het creëren van een gezonde(re) lifestyle als je daar behoefte aan hebt.

Zou je ook graag:

  • Beter in je vel willen zitten, zodat je (weer) kunt genieten van je leven?
  • Een gezonde(re) lifestyle creëren die je makkelijk kunt volhouden, waardoor je je goed voelt in je lichaam en meer energie krijgt?
  • Willen leren hoe je meer rust en balans creëert, zodat je niet meer steeds jezelf voorbij loopt?

Hoe zou het zijn als jij vanaf nu volledig je leven zou bepalen? Als je gaat leven zoals jij graag wilt? Als je goed voor jezelf leert zorgen, op tijd stress-signalen signaleert en je voldoende rust neemt, zodat je jezelf niet steeds voorbij loopt? Zou het niet fijn zijn als je wat meer rust kunt creëren, zodat je meer in balans bent en ook je dagelijks leven meer in balans is?

Daar help ik je graag bij, want als moeder mag ook jij van jouw leven en het moederschap genieten. Als je leert om (weer) in verbinding te komen met jezelf, zul je leren hoe je jezelf hierin het beste staande houdt.

Hoe meer je leert leven binnen jouw grenzen, hoe meer balans er ontstaat waardoor je rust creëert. Hoe beter je voor jezelf leert zorgen, des te beter zul je functioneren en des te beter kun je dan ook voor je gezin zorgen.

Irene de Vries is coach voor gemotiveerde moeders die beter voor zichzelf willen leren zorgen, zodat ze weer goed in hun vel komen te zitten. Dit op het gebied van me-time, zelfzorg en/of het creëren van een gezonde(re) lifestyle. Als je graag meer rust en balans wilt in je leven, ben je van harte welkom. Neem contact met me op als je wel wat hulp kunt gebruiken en wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Hartelijke groet, Irene

Ik ben Irene Berk-de Vries, getrouwd en moeder van 3 kids. Het is mijn overtuiging dat je positief kunt leven met autisme. De diagnose autisme heb ik sinds eind 2017 en dat heeft mijn leven veranderd. Ik leerde mijzelf beter kennen en ik leerde andere manieren van omgaan met de dingen waar ik steeds (al mijn hele leven) tegenaan liep. Ik geloof dat je je eigen leven kunt creëren door de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt, ook met autisme. Mijn motto is: creëer het leven dat bij jou past.