Home

Home

Een warm welkom aan iedereen die mijn site bezoekt. Voel je vrij om de website te ontdekken en laat het me weten als ik van enige hulp kan zijn.

Ik ben Irene. Getrouwd en moeder van 3 kids. Ik werk als spiritueel coach voor mama’s die graag meer rust in zichzelf en hun dagelijks leven willen creëren.

Als moeder vind ik het belangrijk om een happy, healthy lifestyle te creëren voor zowel mezelf als voor mijn gezin. Ik ben het voorbeeld voor mijn kinderen. Als ik gezond en gelukkig ben, dan kan ik dat mijn kinderen ook veel makkelijker leren, gewoon door het te laten zien en doen.

Ook mijn leven heeft zijn ups en downs gekend. In mijn verhaal lees je er meer over. Juist de downs in mijn leven hebben ervoor gezorgd dat ik nu hier sta en dat ik nu andere vrouwen mag helpen bij het creëren van een leven waarin zijn kunnen zijn wie ze zijn. Ik geloof dat onze diepste dromen ons laten zien wie we diep van binnen zijn. Ik geloof dus ook dat we die dromen niet onder de tafel moeten schuiven en weg moeten wimpelen, maar dat we ze vast moeten pakken en mogen gaan leven. Om zo een leven te creëren waarin JIJ je goed voelt. Natuurlijk moeten we soms concessies doen of compromissen sluiten in het leven, bijvoorbeeld met je partner, maar NIET op het punt van onze diepste dromen en verlangens, NIET op het punt van wie JIJ bent, want daarmee wijs je jezelf af. Daarmee leef je niet je eigen potentieel en zal je, als je niet uitkijkt, langzaamaan jezelf verliezen. Geloof me, ik weet waar ik het over heb. Been there, done that en juist daarom ben ik nu zo gepassioneerd over dit thema en help ik andere vrouwen vanuit liefde een leven te creëren dat bij hen past, dat hen gelukkig maakt, waarin zij zichzelf kunnen zijn zonder schuldgevoel. Durf jezelf op 1 te zetten, want je hoeft je niet constant aan te passen. Je mag zijn wie JIJ bent.

Het belangrijkste is dat jij het besluit neemt om het heft in eigen hand te gaan nemen. Dat je goed voor jezelf gaat zorgen. Dat je jezelf leert kennen. Dat je jezelf op 1 gaat leren zetten. Ik kan je daarbij helpen en ondersteunen, maar ik kan het niet voor je doen. Als jij, net als ik, je eigen kracht wilt gaan zien en een leven wilt gaan creëren dat daarbij past en bereid bent de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn, dan sta ik 100% voor je klaar en zal ik je leren hoe ook jij je leven kunt veranderen naar een leven dat jij graag wilt, zodat je dat schuldgevoel kwijtraakt en weer voldoening haalt uit je leven. Laat het me weten als je meer informatie hierover wilt ontvangen. Stuur me gerust een bericht.

Lieve groet, Irene