Home

Home

Herken je het gevoel dat je teveel geleefd wordt, waardoor je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt?

Ben je vaak moe en overprikkeld en kost een gezin runnen je energie?

Heb je het gevoel dat je tekortschiet, omdat je niet altijd kunt doen wat je graag zou willen, omdat het je niet lukt of door overprikkeling?

In gesprekken die ik heb met veel moeders met autisme, komt elke keer weer naar voren dat zij niet goed toekomen aan zichzelf, waardoor hun batterij langzaam maar zeker leegloopt. Het runnen van een gezin én het omgaan met je autisme is niet altijd een makkelijke combinatie.

Graag help ik jou om (weer) meer rust en balans in je leven te creëren. Ik help je graag beter voor jezelf te zorgen, waardoor je ook weer beter voor je gezin kunt zorgen zonder jezelf steeds voorbij te lopen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je weer beter in je vel komt te zitten, doordat je beter leert omgaan met de uitdagingen van het moederschap in combinatie met je autisme? Waardoor je ook weer meer kunt genieten van het leven?
  • Je meer rust en balans creëert, zodat je niet steeds jezelf voorbij hoeft te lopen?
  • Je een manier van leven creëert die aansluit bij wat jij aankan en je jouw autisme niet meer alleen als beperking hoeft te zien?

Hoe zou het zijn als jij vanaf nu volledig jouw leven zou bepalen? Als je gaat leven zoals jij graag wilt? Als je goed voor jezelf leert zorgen, op tijd stress-signalen signaleert en je voldoende rust neemt, zodat je weer in verbinding komt met jezelf? Zou het niet fijn zijn als je wat meer rust kunt creëren, zodat je meer in balans bent en ook je dagelijks leven meer in balans is?

Daar help ik je graag bij, want ook jij mag van jouw leven en het moederschap genieten. Als je leert om (weer) in verbinding te komen met jezelf en hoe je het beste met jouw autisme kunt omgaan, zul je leren hoe je jezelf hierin het beste staande houdt.

Hoe meer je leert te leven binnen jouw grenzen, hoe meer balans er ontstaat waardoor je rust creëert. Hoe beter je voor jezelf leert zorgen, des te beter zul je functioneren en des te beter kun je dan ook voor je gezin zorgen.

Hi, ik ben Irene en van autisme heb ik mijn kracht gemaakt. Ik ben nu coach voor moeders met autisme die beter voor zichzelf willen leren zorgen, zodat ze weer goed in hun vel komen te zitten.  Als je graag meer rust en balans wilt in je leven, ben je van harte welkom. Neem contact met me op als je wel wat hulp kunt gebruiken en wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Hartelijke groet, Irene