Home

Home

Een warm welkom aan iedereen die mijn site bezoekt. Voel je vrij om de website te ontdekken en laat het me weten als ik van enige hulp kan zijn.

Hi, ik ben Irene, getrouwd en moeder van 3 kids. Ik kan oprecht zeggen dat ik positief leef met mijn autisme en dat is ook precies waar ik voor sta: een positief leven met autisme. Hoe lastig en frustrerend mijn autisme soms ook is – of voor mijn kind – ik heb geleerd er positief mee om te gaan. Ik heb het nooit als iets negatiefs gezien. Ik leid een gelukkig en liefdevol leven, ook met mijn autisme.

Als coach en ervaringsdeskundige help ik andere autisme mama’s dat ook te gaan creëren. Dat begint met weer in verbinding te komen met jezelf, want JIJ bent de basis. Wanneer je weer in verbinding bent met jezelf, zul je merken dat je keuzes gaat maken die passen bij JOU. Wanneer je in verbinding bent met jezelf ervaar je (meer) innerlijke rust. Je weet dat het goed is zoals het is. Dat jij goed bent zoals je bent. Je zelfbeeld versterkt zich, je zorgt goed voor jezelf en je gelooft (weer) in jezelf en vertrouwt (weer) op jezelf. Dan is de basis (= jij) goed in balans en kun je een leven gaan creëren dat past bij jou, jouw kunnen en je gezin, zodat je weer kunt genieten van al het moois in je leven.

Een positief leven met autisme. Het kan, maar je zult er wel wat voor moeten doen. Ik kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld met mijn Maandtraject waarin we een maand samen aan de slag gaan om de eerste stappen te zetten naar een leven dat jij graag wilt. Vind je een maandtraject te lang en wil je liever eerst gaan ontdekken wat voor leven je nou eigenlijk wilt? Dan is de Creatie Wandeling geschikt voor jou. Of misschien een SkypeCall. Mocht je twijfelen wat voor jou de beste manier is, laat me dat dan weten, want dan zullen we samen zoeken naar de geschikte manier voor jou. Stuur me een bericht met jouw vraag.

Lieve groet, Irene