Home

Home

Welkom bij Your Dreamlife. 

Jij bent op zoek naar meer balans in je dagelijks leven. Meer rust i.p.v. stress.

Je wilt tijd en energie overhouden om leuke dingen te doen.

Je wilt doen wat jou gelukkig maakt.

Je wilt voelen dat je zelf de regie over jouw leven in handen hebt.

Je durft te investeren in jezelf en de stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen waar jij wilt.

Zodat je (weer) gelukkig kunt zijn, jezelf kunt zijn en het gevoel hebt de wereld om je heen aan te kunnen.

Afbeeldingsresultaat voor zen edelstenen

Ik geloof dat je als persoon gelukkiger bent als je bent wie je bent. Als je je hart volgt en je dromen najaagt. Ik geloof dat als je rust vindt in jezelf, je het leven kunt creëren dat helemaal bij jou past.

Ook jij kunt leren jezelf te omarmen en jezelf te zijn, je hart te volgen en jouw droomleven te creëren, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Ik kan je daarbij helpen. Ik leer je de weg naar je hart te vinden, zodat jij kunt zijn wie jij bent. Ik leer je welke stappen je moet zetten om daar te komen waar jij wilt zijn. Ik wil je laten zien dat jij van waarde bent. Dat jij met jouw dromen levens positief kunt beïnvloeden. Te beginnen bij jezelf.

Als coach help ik andere vrouwen en vooral ook moeders om een goede balans te vinden in hun dagelijks leven en in zichzelf. Dit doe ik op 2 manieren:

Als cadeautje heb ik alvast een gratis Checklist voor je. Deze checklist helpt je om meer rust en balans te creëren in jezelf en je dagelijks leven. Download HIER jouw gratis versie. Je ontvangt dan ook mijn motivatie mails die jou helpen meer rust en balans te creëren.

Liefs, Irene