Home

Home

Een warm welkom aan iedereen die mijn site bezoekt. Voel je vrij om de website te ontdekken en laat het me weten als ik van enige hulp kan zijn.

Als moeder vind ik het belangrijk om een happy, healthy lifestyle te creëren voor zowel mezelf als voor mijn gezin. Ik ben het voorbeeld voor mijn kinderen. Als ik gezond en gelukkig ben, dan kan ik dat mijn kinderen ook veel makkelijker leren, gewoon door het te laten zien en doen.

Maar, gezond en gelukkig zijn is niet altijd even makkelijk. Soms krijg je te maken met zaken waar je niks aan kunt doen. Zo blijk ik autisme te hebben en dat is lang niet altijd even makkelijk in deze maatschappij waarin we leven. Ook bij 2 van mijn kinderen vermoed ik autisme. Is dat erg? Zeker niet. Door mijn diagnose ben ik mezelf (en mijn kinderen) beter gaan begrijpen. Door erover te lezen en te leren, me erin te verdiepen, heb ik nu een leven kunnen creëren rondom mijn autisme. Een leven dat past bij mij. Een leven waarin ik mezelf kan zijn en waarin we als gezin onszelf kunnen zijn.

Ik zie autisme niet als een beperking, want als ik dat doe, voelt het voor mij alsof ik mezelf (en mijn kind) als een beperking zie. Ik zie liever de kracht die in autisme schuilt. Je bent niet je autisme. Je bent zoveel meer dan dat. Iedereen mag zijn wie hij is of je nu autisme hebt of niet. Jij mag je eigen unieke zelf zijn. Wanneer je je gaat richten op je talenten, zul je zien dat een leven met autisme heel goed iets positiefs kan zijn. Ook jij kunt een leven gaan creëren dat bij jou past of bij jouw kind. Autisme is een kracht, de omgeving maakt er vaak een last van.

Het belangrijkste is dat jij het besluit neemt om het heft in eigen hand te gaan nemen. Dat je goed voor jezelf gaat zorgen. Dat je jezelf leert kennen. Dat je gaat werken aan een lifestyle dat bij jou past. Ik kan je daarbij helpen en ondersteunen, maar ik kan het niet voor je doen. Als jij, net als ik, autisme als kracht wilt gaan zien en een leven wilt gaan creëren dat daarbij past en bereid bent de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn, dan sta ik 100% voor je klaar en zal ik je leren hoe ook jij je leven kunt veranderen naar een leven dat jij graag wilt. Ook mensen met autisme hebben dromen en ook wij mogen ze gaan waarmaken. Ook wij mogen een leven leiden waarin we ons gelukkig en goed voelen. Laat het me weten als je meer informatie hierover wilt ontvangen. Stuur me gerust een bericht.

Lieve groet, Irene